Lys over Lolland – Kunstudstillingen “Sprækker i Lyset”

Hvornår:
25/08/2017 – 03/09/2017 heldags
2017-08-25T00:00:00+02:00
2017-09-04T00:00:00+02:00
Hvor:
Sakskjøbing Sukkerfabrik
Nykøbingvej 76
Bygning 46 4990 Sakskøbing
Pris:
60 kr
Kontakt:
Susanne Grue Jørgensen
2048 3003
Lys over Lolland - Kunstudstillingen "Sprækker i Lyset" @ Sakskjøbing Sukkerfabrik

Er du til kunst i udsædvanlige omgivelser og rammer, så er dette noget for dig!

Lys over Lolland er en professionel kunst- og kulturfestival med det formål at vise dansk og international kunst med et højt kvalitetsniveau – på en gang stærkt eksperimenterende og samtidig med en bred appel. med fuldt program dag og aften af udstillinger, koncerter, filmpremierer, og events.

Kunstudstillingen foregår igen i år i den arkitektonisk smukke sukkerfabrik i Sakskøbing, som danner en unik ramme om de mange spændende kunstværker med sine mange etager og gangbroer.        Udstillerne er anerkendte danske og norske kunstnere, som alle har forholdt sig til årets tema “Sprækker i Lyset” på kryds og tværs.                                                                                                                    Derudover fremvises der unikke særudstillinger med bl.a. maleren Odd Nedrum, og keramik af Svend Hammershøi – hvor privatejede genstande fra kunstneren udstilles for første gang.

Midt i kunstudstillingen ligger Lys over Lollands pop up café, hvor man kan nyde lækre hjemmelavede retter, samt vin og vand.

Lys over Lolland åbner d. 25 august og slutter d. 3 september – i de ti dage kan man, udover kunstudstillingen, opleve et væld af spændende aftenevents. Blandt andet d. 26. august kan man opleve en aften, hvor udvalgte kunstnere fra ind- og udland giver en guidet tur rundt i udstillingerne, og personligt fortæller om deres kunst og de tanker der ligger bag deres værker. De fleste værker er skabt til årets udstilling og inspireret af temaet “Sprækker I Lyse

Læs mere om det mange spændende udstillinger og kunstnerne bag på www.lysoverlolland.dk hvor du også kan købe entrébillet.

 

Åbningstider:

På åbningsdagen fredag d. 26. august vil udstillingen være åben fra kl. 18.00 – 20.00.
Fra lørdag d. 27. august til og med søndag d. 3. september vil udstillingen være åben dagligt fra kl. 10.00 – 20.00.

 

Pris:

Entréen koster 60 kr.                                                                                                                                       Børn t.o.m. 15 år gratis adgang.

 

Sted:

Lys over Lolland