Kalender

Klik på begivenheden og læs mere
jan
27
søn
2019
Café Nostalgi Perronteatret
jan 27 kl. 14:00 – 16:00

Det er en blanding af historiefortællinger med billeder fra Ønslev, Eskilstrup, Ovstrup og Sørup fra 50’erne og 60’erne. Kom og vær med.

Med Wedel Koch, Henning Nielsen, Jim Jørgensen, Poul Andersen og Lars Dalsgård.

 

 

Kro Pension Paradis – et krimi-lystspil Frejlev Forsamlingshus
jan 27 kl. 14:00 – 17:00
Kro Pension Paradis - et krimi-lystspil @ Frejlev Forsamlingshus

Generalprøve
Søndag den 27 januar 2019 kl 14.00
Entre, kaffe og lagkage kr. 60

Premiere
Lørdag den 2 februar 2019 kl 19.00, med spisningen fra kl 17.00
Entre, platte, kaffe og kage samt musik kr. 225 pr. person.
Der spises fra kl 17.00. Kl 18.30 ryddes bordene.
Forestillingen starter kl 19.00
Efter premieren serveres der kaffe og derefter spiller Martin og Mette op til dans.
I den lille sal kan der købes øl og vand samt natmad i baren.

Billetter bestilles på tlf. nr. 91257324 Frejlev Vantore Skytteforening, det er efter først-til-mølle-princippet.

 

Orgelkoncert Sakskøbing Kirke
jan 27 kl. 16:00 – 17:30
Orgelkoncert @ Sakskøbing Kirke | Sakskøbing | Danmark

Kirkens egen organist, Flemming Chr. Hansen, spiller den sidste koncert i rækken af indvielseskoncerter, og her kan man komme en stor del af musikhistorien igennem. Den ældste musik er af den italienske barokkomponist Frescobaldi, og den nyeste er skrevet sidste år af organisten selv.

Mellem disse yderpunkter byder programmet på musik af den store mester Johann Sebastian Bach, af romantikerne Weyse og Brahms samt af den tidligere organist i Klosterkirken, Nykøbing, Jesper Madsen.

Alle det lille orgels facetter vil derfor blive vist frem ved denne sidste indvielseskoncert. Efter koncerten er man meget velkommen til at kigge nærmere på det fine lille instrument og stille spørgsmål om dets funktion, historie, anvendelsesmuligheder osv..

 

jan
29
tirs
2019
Styrk Din Hjerne – Foredrag med Peter Lund Madsen Nakskov Teater
jan 29 kl. 19:00 – 20:30
Styrk Din Hjerne - Foredrag med Peter Lund Madsen @ Nakskov Teater

Her kan du høre om, hvad der sker i hjernen ved symptomer på demens, og om hvad vi selv kan gøre for at styrke hjernen.

Lolland Kommune, Den Boligsociale Fond og FrivilligCenter Lolland er gået sammen om et projekt, der skal bidrage til at skabe de bedste rammer for et meningsfuldt liv for borgere, som oplever hukommelsesvanskeligheder og for pårørende. Blandt andet ved hjælp af oplysning, rådgivning og aktiviteter.

Alle interesserede er velkomne til det næste arrangement, som er en aften i selskab med hjerneforsker Peter Lund Madsen. Han er læge, dr.med, speciallæge i psykiatri med særligt fokus på hjernes funktion. Han vil denne aften gøre os klogere på, hvad der sker i hjernen ved symptomer på demens, og på hvad vi selv kan gøre for at styrke hjernen.

I løbet af aftenen vil der også være mulighed for at få oplysning om de tilbud, der er på Lolland til borgere, som oplever hukommelsesvanskeligheder og til pårørende.

Max 2 billetter pr. person!

Tanzania – en alternativ rejse ind i Afrika Højskolen Marielyst
jan 29 kl. 19:30 – 21:30
Tanzania - en alternativ rejse ind i Afrika @ Højskolen Marielyst

Foredrag om Tanzania ved Hans Jørgen Møller og Mette Grønnegaard.
Sammen med en halv snes andre seniorer rejste Hans Jørgen Møller og Mette Grønnegaard ind i det østafrikanske land Tanzania. Udenom nationalparkerne og turistfælderne, men ind i hjertet på det smukke, smukke Afrika og dets befolkning.
Arrangeret i samarbejde med Sydfalster Folkeuniversitet.
Entréen er incl. kaffe og kage i pausen.

jan
30
ons
2019
Den danske Holocaustoverlever Nakskov Bibliotek
jan 30 kl. 11:00 – 12:30
Den danske Holocaustoverlever @ Nakskov Bibliotek | Nakskov | Danmark
Hanna Skop fortæller

Med udgangspunkt i sin egen historie fortæller Hanna om, hvordan det var at vokse op i Hitlers Nazityskland. Hanna oplevede Krystalnatten, sin fars deportation til KZ-lejren Buchenwald samt morens kamp for at få sig selv og de tre børn ud af det nazistiske Tyskland. I november 1939 lykkedes det familien at komme til Danmark, men oplevelsen af frihed var kort. Med Danmarks besættelse fulgte nye bekymringer og familiens anstrengelser med at søge om videre emigration til U.S.A. gik i vasken. Jødeaktionen i Oktober 1943 bragte nye udfordringer, og familien blev splittet for en periode. Hanna vil berette om flugten til og tiden i Sverige, hvor kampen for tilværelsen var hård – ikke mindst for forældrene.

Gratis billetter skal bestilles senest mandag den 28. januar.

Foredraget finder sted i anledning af Auschwitzdagen den 27. januar, der er Danmarks minde- og mærkedag for ofre for Holocaust og andre folkedrab, og markeres i samarbejde med Aldrigmere.dk. Arrangementet er målrettet de ældste klasser i skolerne, ungdomsuddannelserne og VUC, men alle andre er selvfølgelig også velkomne.

 

 

 

 

jan
31
tors
2019
Debatcafé om skurke Hovedbiblioteket, Glassalen
jan 31 kl. 17:30 – 18:30
Debatcafé om skurke @ Hovedbiblioteket, Glassalen

Snak med om månedens tema i Debatcafeen Tænkepauser

Med udgangspunkt i Jens Kjeldgaard-Christiansens bog diskuterer vi månedens emne, som i januar er skurke.
Om Debatcafeen TænkepauserBaggrunden for debatcaféen er Aarhus Universitetsforlags debatserie Tænkepauser.
Hver måned udgiver forlaget små debatbøger på 60 sider skrevet af de klogeste hoveder og formidlet, så de fleste kan være med.
Du kan få et gratis eksemplar af den pågældende bog, når du deltager i debatcaféen (så længe lager haves). Du behøver ikke have læst bogen inden.

Du behøver ikke tilmelde dig. Bare mød op, og deltag i debatten, hvis du har lyst.
Vi byder på kaffe og te.

Emil fra Lønneberg Nakskov Teater
jan 31 kl. 18:00 – 20:15
Emil fra Lønneberg @ Nakskov Teater

”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ”Jeg gjorde det bare af godhed”, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.
Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.
I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om skarnsknægten med hjertet på rette sted.

Koncert med Christian Brodersen Aastrup Kirke
jan 31 kl. 19:00 – 20:30
Koncert med Christian Brodersen @ Aastrup Kirke

Christian Brodersen er 20 år og bosat i Stubbekøbing. Han har gennem
flere år som sanger og guitarist skabt et solidt repertoire og derigennem erfaring. Hans akustiske singer/songwriter stil er sammen med hans rock-inspirerede vokal grundstenene i hans optrædener som også kan høres på tekstuniverset han bevæger sig i.

Arrangør : Menighedsrådenes Fællesudvalg på Østfalster

Der serveres kaffe/te i våbenhuset efter koncerten. Alle er velkommen.

Rundvisning og prøvesmagning – Juels Bryg Karleby Gården
jan 31 kl. 19:00 – 20:30
Rundvisning og prøvesmagning - Juels Bryg @ Karleby Gården

Prøvesmagning og rundvisning på Bryggeriet.

Kaffe og kage kan købes.  Øl kan købes til slut.

Ud over ølsmagning, vil en af husets bryggere fortælle om bryggeriet, som er udsprunget af et hobbyprojekt, men i 2018 har familien Juel investeret knap en million i et helt nyt bryghus og bryggerianlæg.

Man er gået fra 60 liter pr. bryg til 600 liter pr. bryg – hvilket stiller store krav til det salgs- og markedsføringsarbejde, der skal iværksættes i den nærmeste fremtid.

Juels Bryg er baseret på familien Juel, som består af far Henning, der er smed (og brygger), Jesper (søn, elektriker og brygger), mor Anni, som hjælper med i produktion og pakning, Mette (datter, VVS-installatør og “salgschef”), Jespers kone Stine, som hjælper med salgsarbejdet og eller er pædagog – og så lillebror Gert, som er tømrer/snedker og med til at vedligeholde lokalerne.

Det er et projekt, der stiller krav til alle deres færdigheder. Det vil sige, at alt skal kunne fungere i en verden, der ud over regnskab er helt ny for dem.

Koncert med Aktiv Fritids Seniororkester Højskolen Marielyst
jan 31 kl. 19:30 – 20:30
Koncert med Aktiv Fritids Seniororkester @ Højskolen Marielyst

Aktiv Fritids Seniororkester blev stiftet i foråret 1999 og lægger vægt på publikumsvenlig musik, som man både kan synge og danse til.
Orkestret er præget af en høj grad af kvalitet, ligesom spilleglæden er meget tydelig.
Besætningen består af dirigent og arrangør, Palle Danielsen derudover harmonikaer, violiner, saxofoner, basuner, trompeter, klarinetter, guitar, bas, tværfløjter, klaver og trommer.
Entréen betales ved indgangen.

feb
1
fre
2019
Vred Stubbekøbing Bibliotek
feb 1 kl. 11:00 – 11:45
Vred @ Stubbekøbing Bibliotek

I en magisk verden dykker vi sammen ned i vreden

Jeg er sur i dag! Vred! Rasende! Det hele er bare dumt-dumt- dumt!!!
I en sjov nonverbal stil inspireret af børnenes eget univers, undersøges vredens væsen.
Hvorfor bliver man vred? Er det okay at blive vred? Kan man bruge vrede til noget og hvordan bliver man glad igen?
Forestillingen, der opføres af Limfjordsteatret, udspiller sig i enkel og magisk verden, hvor alt er muligt – det sjove, det poetiske, det overraskende, det stille, det voldsomme, det musikalske og det legende.

Arrangementet er for børn i alderen 3 til 8 år og deres voksne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men husk at booke billet. Det kan du gøre fra tirsdag den 1. januar kl. 10.00.

Lars Lilholt og Shaka Loveless i Domkirken Maribo Domkirke
feb 1 kl. 20:00 – 21:15
Lars Lilholt og Shaka Loveless i Domkirken @ Maribo Domkirke | Maribo | Danmark

Shaka Loveless og Lars Lilholt kommer til Maribo. De to spillemænd vil med hver deres guitar invitere publikum inden for til en anderledes koncertoplevelse, der byder på både musikalske nyfortolkninger, historiefortælling og et dyk ned i bagkatalogerne.

 

 

The Mojo Makers Nykøbing F Teater
feb 1 kl. 20:00 – 23:00
The Mojo Makers @ Nykøbing F Teater

Den danske blues soul gruppe Mojo Makers opnåede med deres første pladeudspil “Wait til the morning” en massiv airplay. De blev bla. spillet på Radio NDR i Tyskland BBC i England, Lå solidt placeret i top ti tyve i bestseller bluesrock genren i Tyskland i over et år. De modtog super gode anmeldelser i diverse aviser musikmagasiner i hele Europa. blev derudover nomineret til en Danish Music Awards for bedste blues udgivelse i 2013 . Alt i alt et kæmpe gennembrud for gruppen.

Sanger sangskriver fortæller Kasper Osman fortæller: “Nu mere end nogensinde har vi brug for blues/gospel temaet i vores liv. I en kompleks verden som i dag med stadig flere ting at tage stilling til, hjælper bluesen gospel os til at finde jordforbindelsen se de vigtige ting her i livet”

Med afsæt i den gamle bluestradition afsøger Mojo Makers genrens mange muligheder. Bandet har fundet sin lyd gennem de utallige koncerter de har spillet de sidste 3 år i hele Europa. Udtrykket er ægte håndspillet med en kompromisløshed ærlighed der er bandets varemærke.

TSØ Kamp Maribo Hallerne
feb 1 kl. 20:00 – 21:30
TSØ Kamp @ Maribo Hallerne

Køge Håndbold

5 x Vuust Nysted Biografteater
feb 1 kl. 20:30 – 22:30
5 x Vuust @ Nysted Biografteater | Nysted | Danmark

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste Danmark kan præstere inden for jazz- og underholdningsmusik, og nu er det muligt at opleve en koncert med hele fem af slagsen:

Sangerinde Clara Vuust, som har udgivet 3 albums med fremragende anmeldelser, senest ”Before You Walk Away” i 2018.

Saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.

Bassist Peter Vuust, der ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere er professor og Danmarks førende hjerneforsker i musik. Har skrevet bogen ”Musik på hjernen”.

Endelig er der Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer – begge formentlig med en lovende musikalsk karriere foran sig.

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 albums og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.

Oplev en koncert i en hyggelig og afslappet atmosfære fra scenen i Nystred Biograf-Teater. Det swingende og afvekslende repertoire vil bestå af håndplukkede standards, et udvalg af Peters kompositioner og vokal-jazz af bl.a. sydlandsk/latinamerikansk karakter sunget af Clara.

.

Clara Vuust: Vokal
Christian Vuust: Sax
Peter Vuust: Bas
Frederik Vuust: Klaver
Mikkel Vuust: Trommer

feb
2
lør
2019
Nattergalen Stubbekøbing Bibliotek
feb 2 kl. 12:00 – 12:30
Nattergalen @ Stubbekøbing Bibliotek

Hyggelig teaterforestilling for børn fra 4 år

Tag børnene med til en en top-aktuel fortolkning af H.C. Andersens eventyr, når Det Lille Turnéteater opfører forestillingen Nattergalen.
Kejseren hører, at der findes noget, man ikke kan købe og som er meget, meget mere fantastisk, end det han kender til.
Nemlig Nattergalen, der synger så smukt…
Handlingen udspilles i et fjernt eventyrligt univers fuld af digitale mirakler, hvor man let mister forbindelsen til det, der kommer fra hjertet.

Arrangementet er for børn fra 4 år og deres voksne.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men husk at booke billet. Det kan du gøre fra onsdag den 2. januar kl. 10.00.

Ølfestival Nykøbing F Hallerne
feb 2 kl. 12:30 – 15:00
Ølfestival @ Nykøbing F Hallerne | Nykøbing Falster | Danmark

14 forskellige bryggeristande med over 100 forskellige øl: Riis, Væggerløse Håndbryg, Krenkerup…

 

Familiekoncert med Phønix Kulturfabrikken
feb 2 kl. 14:00 – 15:00
Familiekoncert med Phønix @ Kulturfabrikken

Tag unger og bedsteforældre under armen og lad bandet Phønix trække jer ind i en spændende verden af gamle melodier, sange, remser, rytmer og historier, som er vokset ud af den danske musikkultur.

Med basklarinet, norsk seljefløjte, harmonika og percussion giver Phønix nyt liv til folkemusikken. Phønix har spillet i store dele af verden, på de største folk-festivaler og de mest intime klubscener.

Det bliver en intens og musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige – en fryd for både små og stores ører og øjne.

Koncert med CoCo Klosterkirken
feb 2 kl. 15:00 – 16:30
Koncert med CoCo @ Klosterkirken | Nykøbing Falster | Danmark

I samarbejde med Fuglsang Musikforening kommer Co Co i stor opstilling med Lars Ulrik Mortensen som dirigent. Programmet er koncerter fra barokken.

Vi skal høre ikke mindre end 7 stykker af nogle af de mest yndede barokkomponister: Telemann, Vivaldi og Bach (hans Brandenburgkoncert nr. 3), samt et par stykker af den mindre kendte Muffat. Billetter sælges ved indgangen til kr. 150,00 kr. Medlemmer af Fuglsang Musikforening betaler kr.75,00.

 

Sigurds Danmarkshistorie Nykøbing F. Teater
feb 2 kl. 15:00 – 16:45
Sigurds Danmarkshistorie @ Nykøbing F. Teater

-teaterkoncert for alle fra 5 – 100 år

Sofies far har opfundet en tidsmaskine, og ved en fejl bliver

Sofie tryllet tilbage til Danmarkshistoriens begyndelse. Hun

oplever istiden og stenalderfolket, hun møder Egtvedpigen,

Grauballemanden, vikingerne og munkene – i guldalderen

møder hun både H.C. Andersen og Grundtvig – og efter

krigen i 1864 når hun frem til den moderne tid, hvor hun møder

sine egne forfædre og dermed sin egen nære historie. Hele tiden

bygger dramaet på, om Sofie og hendes far kan genforenes.

Forestillingen slutter med det åbne spørgsmål til publikum:

Hvad kan vi bruge historien til, og hvordan kan vi dele den

med hinanden på tværs af generationerne?

 

www.sigurdsdanmarkshistorie.dk

 

Medvirkende: Sigurd Barrett, Adam Ild Rohweder,

Ellinor Barrett/Dagmar Barrett, Eskild Dohn, Martin Knudsen,

dansere m. fl.

Forfatter og Komponist: Sigurd Barrett

Instruktion: Louise Schouw

Dramatiker: Miriam Frandsen

 

Kro Pension Paradis – et krimi-lystspil Frejlev Forsamlingshus
feb 2 kl. 17:00 – 20:00
Kro Pension Paradis - et krimi-lystspil @ Frejlev Forsamlingshus

Premiere
Lørdag den 2 februar 2019 kl 19.00, med spisningen fra kl 17.00
Entre, platte, kaffe og kage samt musik kr. 225 pr. person.
Der spises fra kl 17.00. Kl 18.30 ryddes bordene.
Forestillingen starter kl 19.00
Efter premieren serveres der kaffe og derefter spiller Martin og Mette op til dans.
I den lille sal kan der købes øl og vand samt natmad i baren.

Billetter bestilles på tlf. nr. 91257324 Frejlev Vantore Skytteforening, det er efter først-til-mølle-princippet.

feb
3
søn
2019
Café Nostalgi Perronteatret
feb 3 kl. 14:00 – 16:00

Det er en blanding af historiefortællinger med billeder fra Ønslev, Eskilstrup, Ovstrup og Sørup fra 50’erne og 60’erne. Kom og vær med.

Med Wedel Koch, Henning Nielsen, Jim Jørgensen, Poul Andersen og Lars Dalsgård.

 

 

Nytårskoncert på MejeriGaarden MejeriGaarden
feb 3 kl. 15:00 – 18:00
Nytårskoncert på MejeriGaarden @ MejeriGaarden

– Kaya Brüel og Ole Kibsgaard med MusikBeRigets Strygekvartet.

Kaya Brüel har udgivet et hav af musik og er også kendt som skuespiller, bla. i comedy gruppen City Singler og for roller i TV og diverse musicals.
Ole Kibsgaard, er en af landets bedste og mest brugte guitarister, og desuden også kendt som TV vært. Det musikalske makkerpar har sammen med violinist Lisbeth Sagen, som er ophavskvinde til projektet MusikBeRiget, besøgt landets hospitaler med en strygekvartet. Musikerne kommer helt ind på stuerne til de indlagte og giver dem et pusterum i en ellers hård tid.

Nu kan i opleve denne unikke konstellation, som uden tvivl er en helt uforglemmelig oplevelse. Der er plads til god musik, grin og gråd, til at glædes og gribes helt ind i hjertet.

Repertoiret er en skøn blanding af sange. Man kan opleve Kaya’s smukke version af Shower The People eller Tommy Seebach’s Under Stjernerne, samt andre gode sange, den vuggende Sway eller Beatles’ Norwegian Wood. Alle i Ole Kibsgaard’s flotte strygearrangementer.

Udtalelse fra sundheds fagligt personale på riget:
”Man kan forberede sig på en ubehagelig samtale med en læge, man kan barrikadere sig, inden man skal til psykolog. Men musikken kan du aldrig holde ude, den siver ind. Musikken er det sprog, der trykker på de knapper vi andre ikke kan nå”.

NFH Kamp Nykøbing F Hallen
feb 3 kl. 18:00 – 19:30
NFH Kamp @ Nykøbing F Hallen

Womens EHF Cup: NFH – SCM Craiova

De fire nordiske årstider – en akvarelkoncert Højskolen Marielyst
feb 3 kl. 19:30 – 21:00
De fire nordiske årstider – en akvarelkoncert @ Højskolen Marielyst

Pianisten Malene Thastum har indstuderet nordiske komponister, hvis musik illustrerer årstiderne. Komponisterne er bl.a. Edward Grieg.
Under koncerten vises akvareller af Kåre Lind, der foruden at være lærer på Højskolen Marielyst er en yderst aktiv kunstmaler. Akvarellerne er alle fra Kåres hjemegn og viser Sorø sø i alle årstidens perioder og farver.
En akvarelkoncert med musik og kunst i en skøn forening.
Entréen betales ved indgangen.

feb
4
man
2019
Fra kokkeelev til revydirektør Højskolen Marielyst
feb 4 kl. 18:30 – 21:30
Fra kokkeelev til revydirektør @ Højskolen Marielyst

Fra kokkeelev til revydirektør

Flemming Krøll blev landskendt som visesanger i 1973, da han i monopolfjernsynets dage optrådte i det populære program ”Musikalske venner”. Det var dengang, at der cirka var 2 millioner seere til alle DR’s underholdningsprogrammer. Året efter udkom hans første LP og siden er det blevet til 16 LP/CD’er  med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og forskellige muntre revyviser.

Visesangen førte ham til revyen og siden sommeren 1979 har han lavet revy forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år. I 1995 søgte han nye græsgange i Svendborg, men efter fire år i det fynske, vendte han tilbage til Nykøbing og har stået i spidsen for 20 sæsoner med rekord i i anerkendende priser og nomineringer.

Nu er Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021. Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn m. skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wc-kumme-knopper.

Aftenen med Flemming Krøll er årets første i rækken af højskolen og LOF’s fælles arrangementer med indledende middag på højskolen.

Arr. i samarbejde med LOF Guldborgsund.
Folkekøkken og Foredrag kl. 18.30: 175,- kr. (billetter skal købes senest d. 1. februar)
Foredrag kl. 19.30: 100,- kr.
KØB BILLET

ADHD og autisme Nakskov Bibliotek
feb 4 kl. 19:00 – 21:30

Når ADHD og Aspergers syndrom følges kan livet blive svært.

Dette arrangement giver inspiration til at håndtere hverdagen og livet med ADHD og Aspergers syndrom og fortæller om kendetegn, symptomer og muligheder for behandling/støtte til mennesker med de to diagnoser.

Tilmelding via linket nødvendig.

feb
5
tirs
2019
Stopmotion film workshop Sakskøbing Bibliotek
feb 5 kl. 11:00 – 13:00
Stopmotion film workshop @ Sakskøbing Bibliotek

Sjov workshop for selv de mindste iPad brugere

Vi skal lave små stopmotion film med børnene, hvor de selv optager filmene og lægger lydeffekter på.
Det kan enten være enkle animerede film, eller film med dem selv som skuespillere.

Arrangementet er for børn i alderen 3 til 6 år og deres voksne. Voksne skal ikke have billet.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men husk at booke billet. Det kan du gøre fra tirsdag den 8. januar kl. 10.00.

Slægtscafé – februar Hovedbiblioteket, Lokalet ved Glassalen
feb 5 kl. 15:00 – 17:00
Slægtscafé - februar @ Hovedbiblioteket, Lokalet ved Glassalen

Få hjælp til din slægtsforskning

Den første tirsdag i hver måned kan du få hjælp til din slægtsforskning i Slægtscaféen.
Medlemmer af Slægtshistorisk Forening Guldborgsund vil være til stede for at hjælpe dig.
Det er gratis at deltage og du behøver ikke tilmelde dig, bare kig forbi.
Se mere om Slægtshistorisk Forening Guldborgsund.
Kommende Slægtscafé:Tirsdag den 5. februarTirsdag den 5. martsTirsdag den 2. aprilTirsdag den 7. maj

Jorden rundt med Emil, Theis og Havana Nykøbing F Teater
feb 5 kl. 19:00 – 22:00
Jorden rundt med Emil, Theis og Havana @ Nykøbing F Teater

På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et helt nyt foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen samlet fortæller om deres opvækst i nok landets mest kendte sejlerfamilie – med far Mikkel Beha og farfar Troels Kløvedal. Og selvfølgelig også om deres tre-årige verdensomsejling med Havana, hvor de som brødre kom tættere på hinanden end de fleste.

Theis og Emil var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster.

Men ikke alle historier fik plads i TV-programmerne, og nu tager Emil og Theis ud og fortæller om alt det, der også foregik, når kameraet ikke var med ombord.

Med klip og billeder fra rejsen fortæller de humoristisk og levende om at leve helt enormt tæt på hinanden, at kunne følge med i alles toiletbesøg, at lære hinandens styrker og svagheder at kende og om at opleve glæden ved at kunne virkelig meget, når du lærer at udnytte fællesskabets styrker.

Kom helt tæt på to meget forskellige, men tæt forbundne brødre
På aftenen tager de os også med tilbage i tiden til dengang de var børn og sejlede rundt med deres forældre ude på de store oceaner. De fortæller om, hvordan livet til søs har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden og den forunderlige verden, vi lever i.

Kaare Klint – en ener i dansk arkitektur Hovedbibliotekets foredragssal
feb 5 kl. 19:00 – 21:00
Kaare Klint - en ener i dansk arkitektur @ Hovedbibliotekets foredragssal

Gorm Harkær fortæller i aftenens foredrag om Kaare Klints liv og arbejde, som den betydningsfulde arkitekt han var. Gorm Harkær har gennemført en systematisk registrering af Kaare Klints tegninger og indsamlet oplysninger og fotos om alle hans arbejder.

“Baggrunden for foredraget er især, at Kaare Klint har sat sit aftryk på Nykøbing F. med Bjørnebrøndsanlægget, som han sammen med billedhugger Mogens Bøggild stod for i slutningen af 1930’erne. Derudover har Kaare Klints far, P. V. Jensen-Klint, også sat et aftryk på Falster med Gedser kirke, der er opført i 1915”, fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen Nykøbing F. og fortsætter “Vi er spændte på at høre mere om denne person, der på det visuelle plan har haft stor betydning for området. Rent faktisk er Bjørnebrønden med Czarens Hus i baggrunden Kulturmindeforeningen Nykøbings logo”.

Arkitekt Gorm Harkær er forfatteren bag tobindsværket En monografi om Kaare Klint: Kaare Klint, udgivet 2010 af KLINTIANA – Center for studier af Kaare Klints arkitektur.

Foredraget holdes i samarbejde med Folkeuniversitetet og Kulturmindeforening.

 

Vinterkoncert i Stubbekøbing kirke Stubbekøbing Kirke
feb 5 kl. 19:30 – 21:00
Vinterkoncert i Stubbekøbing kirke @ Stubbekøbing Kirke | Stubbekøbing | Danmark

Der er vinterkoncert i Stubbekøbing kirke, den 5. februar med Kalvehavekoret. Kalvehavekoret er et blandet kor, der har base på Møn, og der synges et program, der spænder fra Renæssancen og helt frem til dette årtusinde.
Programmet omfatter bl.a. en vintersang komponeret af korets dirigent, Gutte Kraneled, til digtet ’Sne’ af Jens August Schade. Hertil kommer en række kirkelige satser fra 15- og 1600-tallet samt selvfølgelig nogle af de velkendte, danske vintersange som ”Det er hvidt herude” og ”Der er ingenting i verden, så stille som sne”

Kalvehavekoret har eksisteret i mere end 30 år og har i alle årene været ledet af Gutte Kraneled. Medlemmerne kommer primært fra Møn og Sydsjælland.

 

Hvor taler du flot dansk! Sophieskolen
feb 5 kl. 20:00 – 22:00
Hvor taler du flot dansk! @ Sophieskolen

Oplev karismatiske Abdel Aziz Mahmoud i hans levende foredrag om integration

I 2017 havde vi fornøjelsen af Abdel Aziz Mahmoud. Oplevede du ikke den karismatiske journalist og foredragsholder, så har du nu chancen.
I dette indlevende foredrag tager Abdel blandt andet udgangspunkt i de personlige fortællinger fra sin bog “Hvor taler du flot dansk!”, som omhandler familiens kamp for at lykkes i Danmark.

En personlig beretningHør historien om en arabisk families rejse fra Libanon til asylcenteret i Holte over Merianvej i Middelfart og til Lærkevej i Ølstykke. Om opvæksten som førstegenerationsflygtninge i et Danmark, der forandrede sig undervejs. Om den førstefødte søn, der blev sine forældres prøvekanin i det nye samfund. Ønsket om at blive dansk på den rigtige måde. Grundtvivlen om, hvornår man har gjort nok. Om man nogensinde kan? Men mere end noget andet er det en snak om hverdagen og om dem, der gik en ekstra mil for Abdels familie: Naboer, lærere, arbejdsgivere. For integration handler – undskyld klichéen – om mennesker og om den lille vilje hver dag.

Få de gode rådIntegrationen har alt for længe været holdt i et jerngreb af politikere og debattører, som ikke evner andet end polarisering og pegen fingre. Ingen fløj nævnt, ingen glemt. Det er altså ikke et foredrag med de rigtige meninger, men med de gode råd. Både dem Abdel Aziz Mahmoud fik og dem, han virkelig godt kunne have brugt.

Andre mulige vinkler Abdel kan tilføje: Kan man blive FOR integreret? Abdel fortæller om balancen mellem at indtage den nye kultur og samtidig holde fast i sine rødder; Hvornår er er der tale om racisme? Abdel Aziz Mahmoud fortæller, hvorfor han sjældent trækker racismekortet. Og hvornår han selv har været udsat for diskrimination.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Fora Fritid.

Livestream: Alzheimers – a complex disease is decrypted Hovedbiblioteket, Aktivitetsrumme
feb 5 kl. 20:00 – 22:00

Hør om professor Christian Haass’ forskning inden for sygdommen Alzheimers

Professor Christian Haass’ utrættelige forsøg på at forstå demenssygdommen Alzheimers har skabt grundlaget for behandlingen af en af vor tids alvorligste sygdomme vis forekomst ventes at tredoble i løbet af de næste 30 år medmindre der findes en behandling. Af den grund har han modtaget verdens største hjerneforskningspris, The Brain Prize.

The molecular clockwork of Alzheimer’s disease

No other disease is threatening our society as much as Alzheimer’s disease. Every three seconds someone on our planet is hit by Alzheimer’s disease and by 2050 we expect more than 131 million Alzheimer’s patients worldwide! Thus, we urgently need treatment to prevent a collapse of our ageing society. The only way to reach this ambitious goal is a detailed understanding of the mechanisms, which destroy our memory. In all Alzheimer’s brains, clumps of poisonous proteins, so called plaques and tangles, are deposited and kill our nervous cells.

In many years the genesis of these plaques in our brains, was thought to occur solely under pathogenic circumstances and thus primarily during aging. However, Haass proved that the basic mechanism involved in the constant generation of the building blocks of plaques is active in all of us from birth, which may explain the enormous risk we all have of suffering from Alzheimer’s disease at some point.

Christian Haass will demonstrate that based on the discoveries of these mechanisms, treatment strategies have been developed aiming to slow or even prevent Alzheimer’s disease. Such approaches can indeed prevent the accumulation of plaques in human patients, but so far they fail to stop the memory loss. Is this a disaster indicating that scientists have worked on the wrong mechanisms? Christian Haass does not think so, he will rather demonstrate that plaque deposition starts decades before clinicians observe any memory decline. The deposits in our brains slowly begin their deadly job by killing neurons early on and by the time memory loss becomes apparent, the brain is irrevocably damaged with the consequence that any treatment comes too late. Thus, we do not only need efficacious and safe treatment strategies, but we must develop novel technologies to identify patients, which are at risk to develop Alzheimer’s disease, at a time when no memory loss is observed.

OBS. Foredraget foregår på engelsk.

feb
6
ons
2019
Græshoppesalsa Maribo Bibliotek
feb 6 kl. 10:00 – 10:45
Græshoppesalsa @ Maribo Bibliotek
Flyvende Prinsesse spiller teater for børn 4-9 år

Den lille græshoppe elsker at hoppe og har slet ikke tid til at sidde stille og lytte til, hvad de andre græshopper vil lære hende om den store verden udenfor. Men en dag kommer hun til at lave et kæmpespring og farer vild i den vide
verden, som er både sjov, skræmmende og ensom.

Forestillingen varer ca. 45 minutter.

Fuglsang Aften Fuglsang Kunstmuseum
feb 6 kl. 18:30 – 22:00
Fuglsang Aften @ Fuglsang Kunstmuseum

Kurator Fleur Wetterholm har allerede vist H.M. Dronning Margrethe rundt i Niels Skovgaard-udstillingen. Nu er det din tur! Fleur vil på en aftenomvisning præsentere udvalgte værker og fortælle lidt om tilblivelsen af særudstillingen.

Personlig tilmelding på dagen i museumsbutikken. 

Museet holder åbent til kl. 20 denne onsdag.

Den skaldede kok Sognets Hus
feb 6 kl. 19:00 – 21:00
Den skaldede kok @ Sognets Hus | Maribo | Danmark

Foredrag med Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok.
Olsen har flere gange ramt forsiderne på landets aviser -med sygdom, alkoholmisbrug og økonomisk kaos som overskrift. Nu løfter han sløret for, hvad der i virkeligheden skete – og hvordan han oplevede det.

Vi kommer helt ind bag kulisserne i både mod -og medgang. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Olsen hudløst ærligt fortæller om misbrug og fedme operationen der nær slog ham ihjel – både psykisk og fysisk. Han fortæller også om, hvordan det var at måtte sige farvel til sit hjertebarn – restauranten i Tivoli, om kampen mod sin søns psykiske sygdom – og at blive et kendt ansigt fra den ene dag til den anden. Vi kommer også til at høre om hans vilde liv, hvor der i gamle dage gerne blev delt en håndmad eller to ud.

Foredragets ordstyrer er Pia Brixved, som i sin tid skabte fænomenet, “Den Skaldede kok” – og et livslangt og usædvanligt venskab begyndte.

Velkommen til 2 timers vanvittig, underholdende og rørende foredrag med hele Danmarks Skaldede Kok. Rock ‘ n roll! Vi lover, at du vil blive underholdt ud over det sædvanlige – for hvis der er én, der har levet sit liv i overhalingsbanen, er det Olsen – Den Skaldede Kok. For som han selv siger- “hvis mit liv var en madret, ville det være den vildeste buffet!

Motivation og sund livsstil Lalandia, biografsal 1
feb 6 kl. 19:15 – 20:30

Hvis man gerne vil have lidt fif og tricks for at holde motivationen ved et vægttab eller en mere sund livsstil, er det denne aften man skal troppe op.

Henrik Duer og Susanne Ross har mange års erfaring med at hjælpe folk videre i en mere sund livsførelse.

 

Billetter kan også købes i Rødby Motionscenter og hos Larsson Cykler, Maribo.

 

Filosofisk samtalesalon – Retfærdighed Teatret Masken
feb 6 kl. 19:30 – 21:00
Filosofisk samtalesalon - Retfærdighed @ Teatret Masken | Nykøbing Falster | Danmark

Nysgerrige sammen

Teatret Masken og Fora Fritid/Nykøbing F Aftenskole inviterer til at være nysgerrige sammen og blive klogere på hvad retfærdighed er, når vi på onsdag 6. februar kl. 19.30-21.30 har Filosofisk Samtalesalon. Aftenen bliver styret af forfatter Michael Højlund Larsen, der sørger for, at deltagerne kommer til at tale med hinanden på forskellige og inspirerende måder. Det kan fx være ved at stille bestemte typer af spørgsmål, at holde længere pauser end vi plejer, at tage udgangspunkt i citater, musik osv. Der er mange muligheder, men det vigtigste er, at det er både sjovt og lærerigt at være med.

Retfærdighed
De fleste mennesker har oplevet uretfærdighed, og det er ofte forbundet med stærke følelser, når vi oplever, at vi selv eller andre bliver behandlet uretfærdigt. Stort set alle mennesker er enige i, at retfærdighed er vigtigt. Det gælder alt fra vores lovgivning, karaktergivningen i skolerne, fordelingen af offentlige ydelser, skatter og afgifter, lønnen på vores arbejdspladser m.v. Men hvad er retfærdighed egentlig? Er der flere forskellige former for retfærdighed? Hvem bestemmer, hvad der er retfærdigt? Hvordan kan vi vide, at vi handler retfærdigt? Det er bare nogle af de spørgsmål, der kan gøre os klogere på retfærdighed i hinandens nysgerrige selskab. Kom og vær med!

Jo mere forskellige vi er, jo sjovere.
Mangfoldighed er godt – både hvad angår alder, baggrund, faglighed og politisk overbevisning. Og det er en vigtig del af pointen: det er sjovt og tankevækkende at tale med nogen, der er et andet sted i livet og har nogle andre erfaringer end én selv. Alle ankommer som et “ubeskrevet blad” og man vælger selv, hvor personligt, man har lyst til at fortælle.

Alle er velkommen til at tage venner og bekendte med, men Filosofisk Samtalesalon er faktisk en af de få gå-ud-muligheder herhjemme, hvor det næsten er sjovest at komme alene. Det hele går jo alligevel ud på at tale med nogen, man ikke kender – og værten skal nok sørge for, at man finder nogen at tale med. Det vigtigste er, at vi er nysgerrig og deltager som dem vi er og deler, det vi har på sinde og hjerte.

 

 

 

Hvam og Øgendahl – Det Gode Selskab Nykøbing F Teater
feb 6 kl. 21:30 – 23:00
Hvam og Øgendahl - Det Gode Selskab @ Nykøbing F Teater

Hvam og Øgendahl på samme scene er en kombination man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.

Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Selv siger de kort om deres nye turné:

Frank: ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick: ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… -eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt”.

Frank supplerer: ”ja det gør så!

 

FÅ BILETTER – kl. 19 er udsolgt.

feb
7
tors
2019
Lille Valdemars eventyr – en udstilling for de mindste Lolland-Falsters Stiftsmuseum
feb 7 kl. 10:00 – 17:00
Lille Valdemars eventyr - en udstilling for de mindste @ Lolland-Falsters Stiftsmuseum

Ny særudstilling åbner på Stiftsmuseet

I udstillingen Lille Valdemars eventyr kan man møde Valdemar den Store, før han blev stor. Valdemar er 5 år og er lige kommet i pleje hos familien Hvide. Her møder han børnene Ingefred, Absalon og Esbern, som hjælper ham med at finde sin indre styrke igennem de nye venskaber.

“Udstillingen Lille Valdemars eventyr giver børnene en oplevelse af, at børn i middelalderen levede i andre rammer, fysisk og socialt, men at de, trods det, ikke er så forskellige fra børn i dag”, fortæller Anne Elmer, formidler ved Museum Lolland-Falster.

Vigtigst af alt fortæller udstillingen en historie om venskab. Børnene skal som gode venner hjælpe lille Valdemar igennem hans eventyr, som er både uhyggelige og sjove. Valdemar har følgeskab af sin trofaste hund Saxo hele vejen igennem.

“Historien om Valdemars unge år er konstrueret ud fra de historiske kilder. For at give fortællingen krop og sjæl, har børnebogsillustrator Lea Letén levendegjort børnene i historien på næsten to meter høje billedplancher”, fortsætter Anne Elmer.

Udstillingen er målrettet de mindste, og her er noget for både følelser, krop og sanser. For familier, der besøger udstillingen, er der en lille kurv med vejledning og materialer til forskellige aktiviteter, og i løbet af udstillingsperioden vil der være omvisninger med museets formidlere. De første af disse finder sted i vinterferien, tirsdag d. 12. og onsdag d. 13. februar, begge dage kl. 10.30 og 13.30.

Udstillingen varer til 11. januar 2020.

Torsdagscafé i Pilgrimshuset Pilgrimshuset
feb 7 kl. 19:00 – 21:00
Torsdagscafé i Pilgrimshuset @ Pilgrimshuset | Maribo | Danmark

Hvile og langsomhed

Samtalecafé v/pilgrimspræst Anne Louise Hanson

 

 

Foredrag med kunstneren Henrik Skora Højskolen Marielyst
feb 7 kl. 19:30 – 21:30
Foredrag med kunstneren Henrik Skora @ Højskolen Marielyst

Om at blive billedkunstner, og om at blive ved med at være det.
Arr. i samarbejde med Nykøbing F. Aftenskole.
Entré 80,- incl. kaffe og kage. Betales ved indgangen.

Fra ‘Dem fra Lolland’ til ‘Wiingaard’ Digecentret
feb 7 kl. 19:30 – 21:00
Fra 'Dem fra Lolland' til 'Wiingaard' @ Digecentret

Mød forfatteren Karen Zubari til en snak om Wiingaard og Lolland.

Vi synger nogle af viserne som fællessang. Desuden læser Karen nogle af sine sjove historier om Lolland og Livet på ”Blondekanten”.

GRATIS ADGANG – inkl. kaffe og småkager.

Har DU ikke også læst Georg Wiingaards historier engang i tidernes morgen? Nu er de jo digtet om til Viser, som alle kan synge med på.

Humor, en måde at overleve på… Nørregadeteatret
feb 7 kl. 19:30 – 21:00
Humor, en måde at overleve på... @ Nørregadeteatret

Terrortrusler, fugleinfluenza, krig, gammelt kød, global opvarmning og passiv rygning… Der ER ikke meget at grine af – derfor er det så vigtigt, at vi gør det! For vi har ét liv – måske kun denne ene chance for at ha´ det sjovt for alvor, mens vi er her.

Det er ikke altid nemt – men det er altid et valg.

Og det er faktisk dit!

En aften med Hans Pilgaard.

 

 

Hvam og Øgendahl – Det Gode Selskab Nykøbing F Teater
feb 7 kl. 21:30 – 23:00
Hvam og Øgendahl - Det Gode Selskab @ Nykøbing F Teater

Hvam og Øgendahl på samme scene er en kombination man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus.

Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Selv siger de kort om deres nye turné:

Frank: ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick: ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… -eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt”.

Frank supplerer: ”ja det gør så!

 

FÅ BILETTER – kl. 19 er udsolgt.

feb
8
fre
2019
Frihed – Åbent hus i Borgerservice Nakskov Bibliotek
feb 8 kl. 15:00 – 19:00
Frihed - Åbent hus i Borgerservice @ Nakskov Bibliotek
Kom til Åbent hus i Kultur, Fritid og Borgerservice – smag på frihed, sønderjysk kaffebord og få gang i hjernecellerne Vi åbner dørene til Åbent hus fredag d. 8. februar fra kl. 15–19.

Denne dag kan du opleve Kultur, Fritid og Borgerservice på en anderledes, sjov og spændende måde. Vi sætter begrebet FRIHED på programmet. Kom og oplev frihed med masser af forskellige aktiviteter for både store og små.

Der vil være en mur gennem lokalet. Kom og mærk, hvilken oplevelse du får ved muren.

Der vil være foredrag med museumsinspektør Jesper Munk Andersen og historiker Kåre Johannessen, prøv qi gong som er kinesisk yoga, skattejagter for store og små, videoforedrag med drone-optagelser fra Nakskov Fjord ved naturvejleder Klaus Bek Nielsen samt naturens krible krable, dyst i E-sport mod Lolland Ungdomsskolen, Nerf battle, hboldfodbold, Just Dance og sønderjysk kaffebord. Der vil være film i børnebiffen med popcorn og hjemmelavet saft, zine – lav dit eget minimagasin, og quiz med flotte præmier.

Dagen slutter af med Lolland Musikskoles vinterkoncert ”Hymn to Freedom” kl. 19.00 i Nakskov teatersal.

 

Zier Romme med band Teatret Masken
feb 8 kl. 20:30 – 22:30
Zier Romme med band @ Teatret Masken | Nykøbing Falster | Danmark

Danmarks næste international jazzkomet kunne meget vel være aftenens solist, der spreder massiv glæde bag de 88 tangenter.

​Zier Romme var kun 11 år, da han kastede sin ungdommelige kærlighed på jazzmusikken og med en opvækst i en musikalsk familie på Falster, blev kimen til en karriere som jazzpianist lagt. Og helt særligt er det rytmiske drive, der strømmer ud af de tangenter, som Zier Romme lader fingrene danse henover. Der er et helt særligt swing, en eksplosiv energi og en udsøgt fornemmelse for både melodilinie og harmoni.

​Zier Romme har trods sin unge alder arbejdet sammen med nationale og internationale koryfæer som Alvin Queen, Rodney Green, Warren Wolf, Alex Riel, Jesper Lundgaard og Jacob Fischer.

​I kan trygt glæde jer til en aften med det største klavertalent som den københavnske jazzscene kan mønstre lige i øjeblikket og så er Zier Romme ovenikøbet fra Falster.

​Med sig har han nogle af de travleste musikere i Danmark som ifølge ham selv er cremen af undomsjazzen i Danmark lige nu.

 

feb
9
lør
2019
Fernisering i Galleri Lolland Galleri Lolland
feb 9 kl. 10:00 – 13:00
Fernisering i Galleri Lolland @ Galleri Lolland | Maribo | Danmark

Galleri Lolland viser Nyeste malerier af billedkunstner Ann-Vibeke Munter.

Derudover vil der være muligt at se værker af galleriets andre faste kunstnere, som for øjeblikket er:
Mette Munch, Jesper Folmer Hansen, Laila Cichos, Jakob Tarp, Lone Minkkinen, Bjarne Hansen,Tine Løwe og Pernille Gundersen.

Udstillingen varer indtil 8. marts.