Annoncemuligheder

Du skal fange dine kunder i det rigtige øjeblik. For dig er det, når de sidder og skal vælge – hvor skal vi hen, hvad skal vi lave, hvor skal vi spise…

Ring på tlf. 42 40 13 60 og hør mere om, hvordan du kommer på lystavlen hos dine kunder.

 

Det rigtige øjeblik

Dine kunder læser på kalenderen, når de skal træffe en beslutning, så du fanger dem i det helt rigtige øjeblik.

På Lolland-Falster Kalenderen er alle læsere i gang med at vælge, hvad de vil bruge deres tid og penge på – midt i at træffe en beslutning. Hvis du vil vælges, er det et godt sted at blive set.

Her kan du nå din målgruppe – i det øjeblik, hvor de leder efter tilbud som dit. Præcis på det tidspunkt, hvor din annonce relevant og bliver læst af kunder, som er interesseret i, hvad du har at tilbyde dem.

 

Du er med alle steder

Annoncen vises på både kalenderens forside og alle opslag, uanset om man kigger kalender på web, på telefonen, på tablet, på iPad eller via Facebook. Og på Facebook deles opslagene bl.a. i ’events – lovestorm’ gruppen – og din annonce kan ses, når man klikker på opslaget.

Det betyder, at hver gang nogen er ved at planlægge, hvad de vil bruge tiden på, ser de også din annonce. Og den kan de klikke på og komme direkte videre til dig:  Til forsiden på din hjemmeside – eller måske direkte til billet- eller bordbestilling?

 

Vær på

Hvis du vil huskes, skal du være synlig og ’på lystavlen’. Det er muligt med en fast annonce – fx for et år ad gangen. Du kan sagtens skifte indhold, så det er relevant for årstiden, men dit navn står der – og kan ses, hver gang dine kunder tænker på at tage hjemmefra og opleve noget. Hvis din annonce indeholder datoer, ændrer vi den løbende, så den altid viser fremad.

 

Priser

starter ved 250 kr. om ugen ex. moms.

Hør mere hos Freya på tlf. 42 33 93 00 eller via mail annoncer @ lf-kalenderen.dk.

 

Få en ’widget’

Du kan få en stump kode – en ’widget’ – til den hjemmeside, hvor du kan vise kalenderen som ekstra service til dine kunder. Det kan være hele kalenderen, ’kommende begivenheder’, sorteret på kategori, tag, kun dine egne arrangementer… og du kan selv vælge, hvordan det skal vises – som månedskalender, posterboard osv.  Den får du gratis sammen med din annonce – og du kan beholde den, også når annoncen udløber.

Kontakt Freya Anduin på tlf. 42 33 93 00 eller anduin @ lf-kalenderen.dk og hør mere om widgets.

 

“Jeg kender mange arrangører, foreninger osv. og deres behov, og jeg kender også mange annoncører og deres behov. Jeg kender årets rytme, og hvornår tingene sker, og hvordan man planlægger, så jeg kan være på forkant og sørge for, at arrangementer og annoncer matcher hinanden, så alle bliver glade. Ikke mindst dem, der skal finde noget på kalenderen, som også skal opleve, at annoncerne er relevante og noget, de gerne vil se, fordi de også dækker deres behov.

Jeg er uddannet cand.comm. dvs. i at tolke og opfylde behov og har en ekstra uddannelse i webstrategi – hvordan man planlægger og bruger de nye medier. Rådgivning føler automatisk med køb af annonceplads, så du får mest muligt ud af dine penge, og læserne får mest mulig nytte ud af din annonce. Hvis du har brug for markedsføringsrådgivning generelt og i forhold til flere medietyper, så er du også i gode hænder her. OBS: Annoncer til denne kalender kan kun købes direkte af mig.”

mvh.

Freya