Blues og honky-tonk

Hvornår:
7. februar 2020 kl. 20:30 – 22:00
2020-02-07T20:30:00+01:00
2020-02-07T22:00:00+01:00
Hvor:
Teatret Masken
Voldgade 1
Nykøbing F
Pris:
200 kr.

Hvad er bedre end en fredag aften i februar end en aften med blues, boogie-woogie og honky-tonk country? På Maskens Natcafé kan det lade sig gøre fredag 7. februar, når 4-mands-orkestret Small Stars Bluesband går på scenen på 20.30. Orkestrets rødder er dybt plantet i den amerikanske musiktradition. Orkestret har 4 år på bagen med jobs over hele Danmark, og spiller med musikalsk overskud og glimt i øjet – en koncert med Small Stars Bluesband er en oplevelse, man ikke vil gå glip af. For et år siden udgav orkestret originalt materiale under navnet Honky Tonk Goose i form af det dansksprogede blues/country-album

Honky Tonk Goose (Gateway Music).

Orkestret består af Jonas Hansen, han har bl.a. udgivet soloalbum under navnet FARGO, spiller som forsanger/guitarist i det velkendte ”Øernes Bluesband”, og har spillet som sideman for et hav af kunstnere – heriblandt Thorbjørn Risager og Nikolaj Rysager.

Henrik Hald Krog har spillet klaver de sidste 40 år, og har været med i mange forskellige musikalske samarbejder i et bredt udvalg af genrer. Henrik komponerer også en del dansksprogede sange. Christian Vaupel har haft elbassen, og senere også kontrabassen, som hovedinstrument i de sidste 20 år, og har spillet i mange forskellige konstellationer lige fra funk, rock, pop, jazz og til blues. Danni Holm Jensen er uddannet trommeslager fra Rytmisk Musikkonservatorium og er aktiv musiker i bl.a. jazzbands, bigbands, coverbands og teaterproduktioner. Derudover underviser han på Guldborgsund Musikskole.