DR Klub Klassisk om Anna Netrebko

Hvornår:
25. september 2019 kl. 16:30 – 18:30
2019-09-25T16:30:00+00:00
2019-09-25T18:30:00+00:00
Hvor:
Hovedbiblioteket
Kongensgade 43
4800 Nykøbing F
Pris:
Gratis

Månedens tema: Anna Netrebko

I anledning af operagalla med Anna Netrebko den 9. november er hun omdrejningspunktet i denne måneds DR Klub Klassisk.
DR skriver bl.a. om hende: ”Verdens førende operadiva, den russiske sopran Anna Netrebko er tilbage i DR Koncerthuset. Hendes umiskendelige stemmepragt og enorme sceneudstråling kommer til udfoldelse i italienske arier, og i duetterne synger hun sammen med sin mand Yusif Eyvazov, der også præsenterer kendte tenorarier af bl.a. Puccini.”
En verden for sig selv”Anna Netrebko er på højden af sin kunst i disse år, hvor hun behersker både de lyriske og dramatiske roller. Hendes teknik er virtuos og hendes glansfulde klang en verden for sig selv.
”Stemmen er en overflod af klangfarver og facetter”, skrev New York Times efter hendes seneste premiere på Metropolitan Opera. ”Hun bliver ved med at overraske os.”
Glæd jer til et par timer i selskab med denne fantastiske sopran.
Om DR Klub KlassiskHolder du af klassisk musik, kan du igen i år dyrke den i fællesskab  med andre i Guldborgsund-bibliotekernes Lytteklub.
Du behøver ikke have speciel viden om klassisk musik, bare du har lyst til at lytte sammen med andre og snakke om musikken under hyggelige og afslappede former. Det er vores bibliotekarer Ingrid og Annemette der introducerer musikken.

Lytteklubben er et samarbejde med Danmarks Radio og bibliotekernes musiktjeneste BibZoom.dk.
Det er gratis at deltage og du behøver ikke tilmelde dig. Bare mød op.