AFLYST – Driving Miles

Hvornår:
26. marts 2020 kl. 19:30 – 21:00
2020-03-26T19:30:00+01:00
2020-03-26T21:00:00+01:00
Hvor:
Teatret Masken, Cafeen
Voldgade 1
Nykøbing F
Pris:
195 kr.

Vi aflyser forestillingen DRIVING MILES der skulle have spillet 26. marts og arbejder på at finde en ny dato. Gæster der har billetter kan få deres penge refunderet, de skal blot kontakte Teatret Masken, tlf. 54 732 732.

 

Mange kender sikkert Henning Mankell, som forfatteren til Wallander bøgerne. Men Henning Mankell skrev også teaterstykker, blandt andet denne smukke tekst, om mødet mellem Miles Davis og den norske chauffør Svein Åge. Det er historien om hvad musik kan gøre ved os mennesker.

Forestilling Driving Miles har spillet med stor succes på Dramaten i Stockholm og Göteborgs Stadsteater. Driving Miles er fortællingen om mødet mellem den jævne mand og kunsten. Et klassisk motiv, og samtidig en poetisk, dybt personlig og nuanceret hyldest til kunstens og musikkens kraft.

Fortællingen er baseret på mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein Åge Johansen, der mødes under en jazzfestival i Molde lufthavn. Miles bliver hentet af en limousine med chaufføren Svein Åge bag rattet. “Do you know who I am?” spørger Miles Davis. “Yes” svarer Svein Åge. “Do you like my music?” spørger Miles. Kort og kontant svarer limousinechaufføren “No”. Miles har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han, at Svein Åge som sin chauffør, og som kilometertælleren kører derudaf udvikles et livslangt venskab.

Parkteatret i Frederikssund har samlet et stærkt hold bestående af instruktør Vigga Bro, dramatikeren Anna Bro samt skuespiller Hans Henrik Clemensen. Musikken leveres af fire unge jazztalenter: Anders Malta, Cornelia Nilsson, Rune Fog-Nielsen, og Zier Romme Larsen. Zier Romme Larsen er i øvrigt født og opvokset på Falster og vi er stolte over at præsentere ham på vores lokale teater.