Borderline hos unge

Hvornår:
7. november 2018 kl. 19:00 – 21:00
2018-11-07T19:00:00+00:00
2018-11-07T21:00:00+00:00
Hvor:
Hovedbiblioteket
Salen
Rosenvænget 17, 1
4800 Nykøbing F
Pris:
Gratis

Bliv klogere på personlighedsforstyrrelsen og få gode råd til, hvordan du bedst mulig håndterer den

Få et indblik i, hvad borderline er, og hvilke behandlingsmuligheder der er i Psykiatrien.
Du får gode råd til, hvad du selv kan gøre, og hvordan du som pårørende bedst kan være en støtte.
Du kan også høre en personlig beretning om det at være ung med borderline og et eksempel på recovery efter en svær sygdomsperiode.
Program:
Mit liv med borderline, v. Sarah Patricia Rømer, ambassadør i EN AF OSHvordan kan vi forstå borderline? v. Sune Bo, klinisk psykolog og PhD., og Jeanne Walløe Vilmar, speciallæge i Børne- og UngdomspsykiatriHvad er borderline?Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.
Unge med borderline kæmper ofte med en ustabil selvopfattelse og har svært ved at forholde sig til både egne og andres følelser. Det kan virke umuligt at give slip på impulsive og voldsomme, ukontrollerede følelser, og de kan fylde så meget, at alt andet bliver farvet af det.
Havner lettere i konflikterDerfor er det heller ikke ualmindeligt, at unge med borderline lettere havner i konflikter med omgivelserne, som kan have svært ved at forstå den unges voldsomme reaktioner.
Det kan gøre en positiv forskel, at den unges følelser bliver rummet, og at den unge bliver støttet i at få bedre indsigt i og styring af egne reaktionsmønstre for derved at styrke sin egen recovery-proces.
Arrangementet er arrangeret i samarbejde med PsykInfo.
Vær opmærksom på, at der ikke er elevator til salen, der ligger på 1. sal.

Husk at booke en billet. Det gør du ved at tilmelde dig online her eller kontakte PsykInfo på telefon 7025 0260.