Julekoncert og julecauserier

Klik for at se kortet
Hvornår:
4. december 2018 kl. 19:00 – 21:00
2018-12-04T19:00:00+01:00
2018-12-04T21:00:00+01:00
Hvor:
Kulturforsyningen
Voldgade 1
4800 Nykøbing Falster
Danmark
Pris:
gratis for medlemmer af Kulturmindeforeningen, 60 kr. for ikke medlemmer. Gløgg og æbleskiver koster 25 kr.

Julekoncert ved Voci Fluenti samt gys og grin med afsæt i udstillingen Museum Obscurum

I år ændrer Kulturmindeforeningen på traditionerne. Vokalensemblet Voci Fluenti fra Sakskøbing Kirke kommer nemlig og synger julen ind ved Kulturmindeforeningens traditionelle julearrangement.

“Jeg ved godt, at julen er en tid for traditioner, men i år har vi i Kulturmindeforeningen Nykøbing valgt at bryde ud af traditionerne og invitere et nyt musikalsk indslag til foreningens ellers traditionsrige julearrangement,” fortæller Anita Ulrik Sørensen, formand for Kulturmindeforeningen Nykøbing.

Julekoncerten vil blive fulgt op af en række små og fantastiske fortællinger, alt sammen med baggrund i udstillingen Museum Obscurum. Det bliver med den spænding, mystik og eventyrlighed, som Leif Plith Lauritsen, arkæolog og bygningsansvarlig fra Museum Lolland-Falster, altid præsenterer i sine fortællinger.

“Vi glæder os rigtig meget til at byde både Voci Fluenti og Leif Plith Lauritsen indenfor til vores julearrangement og håber, at der er mange, der har lyst til at komme og dele aftenen med os og være en del af vores juletradition”, slutter Anita Ulrik Sørensen.