Julemarked på Frederiksdal

Klik for at se kortet
Hvornår:
10. december 2017 kl. 11:00 – 15:00
2017-12-10T11:00:00+01:00
2017-12-10T15:00:00+01:00
Hvor:
Frederiksdal Kirsebærvin
Frederiksdalsvej 30
4912 Harpelunde
Danmark

Der er lagt op til julestemning og hygge i den helt store stil, når Frederiksdal Kirsebærvin slår dørene op til årets ’Find din julevin og andre lækkerier’.

Det hele foregår mellem vintønder og tanke i godsets store vineri. Her er smagsprøver på risalamande, æbleskiver og de fleste af Frederiksdals berømte kirsebærvine, så du kan vælge din favorit. Du kan få en rundvisning i vineriet og høre historien om produktionen og vinene eller du kan smage forskellige varme drikke – toddyer, punch og cocktails med blandt andet kirsebær og akvavit.

 

Bland din egen julevin og køb lækkerier

Som noget særligt har du også mulighed for at blive din egen ”vinmager”. Frederiksdal inviterer bag kulisserne og giver dig mulighed for at mikse dit favorit-blend, så du kan få en helt personlig vin med hjem til jul – eller som gave. Pris pr workshop med Morten Brink Iwersen, der er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, som coach er 350 kr. inkl. en flaske af dit eget blend. Læs mere http://www.frederiksdal.com/bland-din-personlige-julevin-p…/.

Tilmelding nødvendig på info@frederiksdal.com – den perfekte adventsgave, men skynd dig, der er få pladser, og det er først til mølle princippet!

Derudover har Frederiksdal fyldt vineriet op med gæster, som tilbyder fantastiske produkter:

  • Krenkerup Bryggeri sælger juleøl
  • Knuthenlund kommer med økologiske specialiteter
  • 2010 Vin og Velsmag sælger vine til julemiddagen
  • Adam Engel, Kogemand og kogebogsforfatter laver varme drinks og sælger sin kogebog – Gløgg, toddyer og punch – Genopdag en verden af varme vinterdrikke
  • Sune Risum-Urth og Rasmus Poulsgaard har skrevet bogen Akvavit – rediscovering a Nordic spirit. Den kan du købe – og selvfølgelig smage cocktails med kirsebærvin og akvavit
  • Edible serverer gratis risalamande med kirsebærsauce
  • Børnehaven Eventyrskoven bager æbleskiver – og sørger for kaffen