Klovneløb – Nykøbing F

Hvornår:
25. maj 2019 kl. 10:00 – 13:00
2019-05-25T10:00:00+02:00
2019-05-25T13:00:00+02:00
Hvor:
Strandboulevarden
Nykøbing F
Pris:
70 kr.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med.

I maj vil Kragereden Det private børnehus være værter for Klovneløb, der samler glade børnefamilier og motionister til en dag med masser af smil og aktivitet.

Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Det koster 70 kroner at deltage i Klovneløb. Heraf går mindst 58 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde.

Der er to ruter på 2 km og 5 km

Tilmelding via følgende link:

https://danskehospitalsklovne.dk/content/klovneløb-nykøbing-falster-2019

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Vi spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.

Et hjerterum hvor alt er muligt

Når hospitalsklovnen træder ind på hospitalsstuen, træder sygdommen i baggrunden. Hospitalsklovnen forvandler hospitalsstuen til et hjerterum fuld af leg og magi og skaber sammen med barnet et univers, hvor alt er muligt. Hospitalsklovnen ser det raske barn i det syge barn, og barnet får et pusterum fra sygdommen – barnet får lov til at være barn – ligesom alle andre børn.

Hospitalsklovnen fornemmer, hvad barnet oplever i og omkring sig, og reagerer ud fra det enkelte barns signaler fx når et barn er bange eller har brug for at få tankerne væk fra det hele. Ved at få plads til sine følelser, bliver barnets selvtillid styrket og det giver bedre overskud til at stå sygdomsforløbet igennem.

Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven i hospitalsklovnen. En ven som kan åbne op for barnets lyst til leg, men også for en snak om tanker og bekymringer. En tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

En kuffert fuld af faglighed

Hospitalsklovnen møder barnet, når det er allermest sårbart. Det kræver en helt særlig faglighed –og et tæt samarbejde med personalet på hospitalerne. I Danske Hospitalsklovne gennemgår alle hospitalsklovne en internationalt anerkendt uddannelse på halvandet år og efteruddannes løbende.