Kom tæt på Latinamerikas autokrater, demagoger og despoter på Højskolen – AFLYST

Klik for at se kortet
Hvornår:
20. maj 2019 kl. 19:30 – 21:00
2019-05-20T19:30:00+02:00
2019-05-20T21:00:00+02:00
Hvor:
Højskolen Marielyst
Bøtøvej 2
4873 Væggerløse
Danmark
Pris:
100 kr. ved indgangen. intet forsalg

Hvad sker der dog i Latinamerika i disse år?

I Venezuela kæmper buschaufføren Maduro stadigt mere desperat for at holde fast i magten i et land, som han har kørt stort set i sænk. I Brasilien er fremtiden uvis efter at en kloning af Donald Trump er kommet til magten i form af den højreekstreme Bolsonaro. I Nicaragua er den gamle socialistiske revolutionshelt, Daniel Ortega og hans familie blevet landets rigeste. Og i Mexico er der på rekordtid opstået en ny alternativ venstrefløj og som mod alle odds har vundet det seneste valg med Andrés Manuel López Obrador i spidsen. Det er som om politiske kriser, korruption, narkokriminalitet, svingende råvarepriser og stigende ulighed driver både den yderligtgående evangeliske højrefløj og den yderste venstrefløj frem i Latinamerika.

En af de danskere som i årtier har fulgt udviklingen tæt er journalist Jørgen Laurvig, og som regelmæssigt rapporterer fra Latinamerika i både radio og tv hos DR.

Hør om rejser til primært Venezuela, Colombia, Mexico og Brasilien, fortælle om den eksplosive udvikling på et kontinent, som de færreste på vores breddegrader reelt kender meget til andet end det årlige karneval i Rio de Janeiro.