Koncert med Toner til Halfdan

Hvornår:
23. februar 2020 kl. 14:00 – 15:30
2020-02-23T14:00:00+01:00
2020-02-23T15:30:00+01:00
Hvor:
Lungholm slot
Rødbyvej 24
Lungholm
Rødby
Pris:
: Medlem 80 kr, ikke-medlem 150 kr, under 25 år gratis

En af landets største musicalstjerner kommer til Maribo Musikforenings koncert Lungholm Gods søndag d. 23. februar kl. 14 og synger ”Toner til Halfdan.” En koncert med helt nye Halfdan Rasmussen sange dybe, stærke, rørende, sjove og Halfdan’ske tekster, sat i musik for allerførste gang og i 2019 udgivet et velmodtaget album.

 For de interesserede vil Slotsforvalter Henrik Fabricius Hansen fortælle om Lungholm kl. 13. Det er inkluderet i billetprisen.

Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod er manden i front når ”Toner til Halfdan” spiller koncerter rundt om i landet. Tomas er en af landets allerstørste stemmer inden for musicals og har bl.a. spillet hovedrollen som Fantomet i ”Phantom of The opera” og et utal af andre store roller.

Koncerten akkompagneres af Sisse Tomczyk, som er komponisten bag disse nye sange.

Som publikum vil man i selskab med ”Toner til Halfdan”, ganske sikkert få et nyt blik på det fantastiske tekstunivers, som Halfdan Rasmussen var en enestående mester udi. Et univers af ord og tekster, som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker. Halfdan havde ordet i sin magt, uanset om det var ramme alvor eller let og lystigt.

Skal Tomas Ambt Kofod sætte ord på, hvordan det er at arbejde med disse nye Halfdan Rasmussen sange, siger han: ”De her sange går lige i hjertekuglen mig. Da jeg blev introduceret for de første af Sisses melodier og de fantastiske tekster, var det som at være ude at kigge en kattekilling. Jeg sku’ bare kigge, men ender man med at tage to med hjem! Jeg var solgt stedet det er en sand fornøjelse.”

Komponist Sisse Tomczyk siger: ”At dykke ned i de her utroligt smukke tekster som Halfdan Rasmussen har skrevet og lov at give dem et musikalsk liv, er en opgave jeg er meget ydmyg og taknemmelig overfor. Hver sang har fået sit helt eget udtryk, med respekt for den ”tone” Halfdan har sat an, i digtene. Og er det en ubeskrivelig glæde, at forme musikken og sangene sammen med en sanger som Tomas.”