Loppemarked i Systofte Forsamlingshus

Hvornår:
7. marts 2020 kl. 10:00 – 15:00
2020-03-07T10:00:00+01:00
2020-03-07T15:00:00+01:00
Hvor:
Systofte Forsamlingshus
Systofte Bygade 15
4800 Nykøbing F

På denne første weekend i foråret inviteres til loppemarked med et udvalg af ting så stort og varieret, at man kun kan blive i godt humør. Huset fyldes med glade kræmmere, og der er for længst udsolgt af stader. Det er salg fra private til private, og for de fleste af tingene gælder, at de kommer fra oprydning, som kan være alt fra antikviteter til fejlkøb eller, som én af kræmmerne sagde: ”Nu har de dyr i træ stået til pynt ovenpå reolen i mere end fyrre år, så nu skal de videre til andre græsgange”.

Med foråret kommer også lysten til at forny sig, enten det er personligt, eller boligen, der skal ændres på, og her kan man komme langt for få penge. Der er masser af tøj, børnetøj, legetøj, dametøj og sko, men også makeup og neglelak. Til boligen et stort udvalg i gamle, smukke ting, brugskunst, mindre møbler som stole, skamler og borde, lamper af forskellige typer, fra Ikea til Le Klint, spejle, men også brugs- og pynteting til køkkenet, og bøger m.m.m. Til haven og terrassen er der også gode fund.

Der er mulighed for en pause, hvor man kan nyde en kop kaffe/te, lagkage og ostemad eller en øl/vand, som kan købes.

Samtidig med loppemarkedet er der også en uforpligtende mulighed for at se Systofte Forsamlingshus og dets faciliteter. Medlemmer af bestyrelsen vil være til stede, og kan oplyse om muligheder og priser, hvis man en dag har behov for at holde et mindre møde, en større fest eller andet. Bestyrelsen for huset består af en gruppe entusiastiske mennesker fra lokalområdet, som hver især bidrager, ikke kun med arbejdskraft, men i høj grad også med både viden og håndelag, når der f. eks. skal renoveres inde eller ude. Det seneste, der har været på planen, er anlæg af en gård mellem bygningerne.