Madens Folkemøde

Klik for at se kortet
Hvornår:
10. maj 2019 kl. 9:00 – 23:00
2019-05-10T09:00:00+02:00
2019-05-10T23:00:00+02:00
Hvor:
Engestofte Gods
Søvej 10
4930 Maribo
Danmark
Pris:
50kr. for begge dage

På Madens Folkemøde skal vi sammen udforske og blive klogere på den mad vi alle sammen elsker. Vi skaber de bedst mulige forudsætninger for, at du bliver inspireret, nysgerrig og mæt.Samtale og diskussion er kernen i Madens Folkemøde. Derfor kommer det til at bugne med debatter, hvor du selv kan byde ind og forhåbentlig blive meget klogere på vores mad.

Intet Madens Folkemøde uden et madmarked, der byder på smagfulde, anderledes og spændende spiseoplevelser. Lolland-Falster er i fokus, når en række små lokale producenter indtager Engestofte Gods. Men vi har naturligvis også givet plads til de bedste danske og nordiske producenter.

Tag dine smagsløg, familie og venner med på udflugt i naturen, til fællesmiddage og på opdagelse ved de mange madboder.

I Danmark har vi en førerposition, når det kommer til kvalitet i mad og fødevarer. På Madens Folkemøde viser vi det bedste Danmark har at byde på. Vi tror nemlig på, at når dygtige madhåndværkere deler erfaringer med hinanden og med danskerne, så udvikler vi os som madnation.

På Madens Folkemøde betragter vi den næste generation af madører som æresgæster. Derfor inviterer vi til spiselige, sjove og skæve oplevelser for fremtidens forbrugere. I køkkenet, på sanketure i skoven og ved stranden eller i laboratoriet, hvor vi udvikler fremtidens bæredygtige madvarer.

Se programmet her

og bestil billet til særarrangementer her (husk at købe indgangsbillet også)