Mimi Jakobsen fortæller om sit livs op- og nedture

Klik for at se kortet
Hvornår:
8. april 2019 kl. 19:30 – 21:00
2019-04-08T19:30:00+02:00
2019-04-08T21:00:00+02:00
Hvor:
Højskolen Marielyst
Bøtøvej 2
4873 Væggerløse
Danmark
Pris:
Foredrag 100 kr.

Det er ikke fine titler, der har manglet i Mimi Jakobsens liv: Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær og kommandør af 1. grad.

Bag det imponerende CV gemmer der sig et varmt, karismatisk og resultatorienteret menneske med en usædvanlig politisk tæft, men også med en manglende selvtillid, som hun har kæmpet for at skjule for offentligheden i hendes mange år i første række.

Alligevel – eller måske netop derfor – har hun med lige stor naturlighed kunnet færdes på de bonede gulve og blandt folk, der kender til livets bagsider, og hun har først og fremmest søgt at holde fast i nogle grundlæggende værdier som ligefremhed og menneskekærlighed.

Men hendes ligefremhed og evne til at begå sig i alle miljøer har til tider også har kostet dyrt, politisk og privat. Livet igennem har hun oplevet store vendepunkter, og som hun da også har kaldt sin erindringsbog.

Med udgangspunkt i den fortæller hun på Højskolen Marielyst ligefremt om det politiske liv bag kulisserne, om de mange op- og nedture både arbejdsmæssigt og privat, om hendes opvækst i Gladsaxe med en kendt far og hvad den kom til at betyde livet igennem. Alt sammen i bedste Mimi-stil berettet med humor og selvironi, men også med den ærlighed, der gjorde hende kendt og beundret igennem flere årtier.

Aftenen med Mimi Jakobsen er et af forårets mange fælles arrangementer mellem højskolen og LOF, hvor man kan indlede aftenen ved at spise med på højskolen kl. 18:30 inden foredraget kl. 19:30.

Billetter kan købes på www.hsmarielyst.dk og hos LOF i Nykøbing. Der er et begrænset antal billetter til middagen. Pris for middag og foredrag er 175 kr. Foredraget alene koster 100 kr.