Nærvær Musikfestival

Hvornår:
2. marts 2019 kl. 18:00 – 23:45
2019-03-02T18:00:00+01:00
2019-03-02T23:45:00+01:00
Hvor:
Huset i Nakskov
Blegen 4
4900 Nakskov
Pris:
Gratis

18:00 Dørene åbnes

19:00 Vitamin Jazz

Jazzkvintetten Vitamin Jazz består af Jens Nielsen på tenor- og altsax, Carsten Hagberg på klaver, Lynge Wagner på guitar, Lasse Knudsen på bas, og Peter Storgaard Kristensen på trommer. Der er tale om musikere der alle har en stor forkærlighed for netop jazzen, og som alle spillet i mange år og i mange forskellige konstellationer. I denne sammenhæng udgør de Vitamin Jazz og leverer jazz i mainstream-genren krydret med enkelte bossa-numre.

20:00 Inspiration
Et ægte “pigtrådsorkester” fra Nakskov, som måske endda er det ældste tilbageværende i original besætning. Inspiration var aktive i årene fra 1965-67, mens medlemmerne gik på Madeskovskolen, men holdt herefter pause på ubestemt tid. Den pause skulle vise sig at vare i omtrent et halvt århundrede, indtil bandet i 2016 begyndte at spille sammen igen. Til koncerten i Huset er der derfor garant for nostalgi og god pigtråd fra rockens ungdom på Lolland. Besætningen er: Poul Erik Juhl (tangenter), Alfred Date (bas), Per Vincent (trommer) og Jørgen Petersen (guitar).

21:00 Selected Band

Selected Band er et firemandsorkester, hvoraf de 3 af musikerne alle har trådt deres “musikbarnesko” i Nakskov i forskellige konstellationer. Selected Band er en gruppe som er kendt vidt og bredt i området, og har med sin levetid på over 20 år skabt sig et omdømme som leverandører af gedigen musikalsk underholdning. Selected Band består af guitar, bas, keyboards og trommer, og med en setliste som tager udgangspunkt i 1980’erne og frem til i dag, er der genkendelighedsgaranti.

22:00 BIAS

BIAS er en meget spændende nyligt formet kvartet, bestående af unge musikere med rødder på Lolland-Falster. Musikken trækker på genrer som neo-soul, r’n’b, jazz & pop, og lytteren bliver ført ind i et univers med progressive akkorder, eksperimenterende beats og forførende melodilinjer, hvor alt kan ske. Med BIAS kan man se frem til en koncert med musikken og den gode melodi i fokus.

23:00 New Generation

Med base i Holeby spiller trioen New Generation nu på 29 år, og bliver til stadighed ved med at udfordre sig selv med flotte arrangementer af kendte klassikere. New Generation har gennem tiden turneret Danmark tyndt, og CV’et prydes bl.a. af opvarmning for Kim Larsen og Lars Lilholt – samt af talrige koncerter på især det gamle Mona Lisa, Damhuskroen, og sågar på Thulebasen i Grønland. Bandet spiller mest i rock- og popgenren, med et repetoir som spænder over alle årtier.