Nul stjerner med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Hvornår:
20. november 2019 kl. 19:00 – 21:00
2019-11-20T19:00:00+00:00
2019-11-20T21:00:00+00:00
Hvor:
Hovedbiblioteket
Rosenvænget 17
1
4800 Nykøbing F
Pris:
80 kr.

Oplev foredraget, som er udsprunget af de to værters tv-program “Nul stjerner”

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker der når man spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande?
Det viser sig ofte, at det er her, de sjoveste og bedste eventyr venter. Altid i øjenhøjde med de lokale og altid nysgerrige på det, som er anderledes end det derhjemme.
Alt bliver smagt på. Alt bliver drukket. Alle tilbud om at blive inviteret indenfor, tages imod med kyshånd.
Nul stjerner – tv-programmetHen over sommeren har DR2 sendt sin nye programserie Nul stjerner med rejsekammeraterne Jan Elhøj og Morten Kirckhoff. De rejser ud til steder, de fleste turister ønsker at ungå. Nemlig lande og steder med NUL STJERNER.
Med åbent sind og en oprigtighed rejser Jan og Morten rundt og tager seerne med på deres eventyr og gennem programmerne åbner de seernes øjne for de store og unikke oplevelser, der kan gemme sig bag de dårlige anmeldelser – hvis blot man kigger efter dem.
Nul stjerner – nu som foredragDeres nye foredrag giver publikum et unikt indblik i deres rejsemetoder, deres bedste oplevelser og en mulighed for at høre nogle af de historier, du ikke så på tv.
Med humor og sjove billeder fra deres ture formidler de, hvordan det er at rejse til steder, der alle høster nul stjerner.
35 lande på 10 årI 10 år har Jan og Morten rejst i 35 lande og fotograferet flere tusind steder, hvor alt står tilbage, forladt som tiden er gået i stå.
Det, der startede som en barndomsfascination, er gennem årene blevet en umættelig passion, der har ført dem til alle verdens hjørner.
Jan og Morten har tidligere turneret for fulde sale over alt i Danmark med deres billeder og fortællinger om rejser til verdens forladte steder.
Læs mere på forladtesteder.dk.

Vær opmæksom på, at der ikke er elevator til Salen, der ligger på 1. sal.