Nytårskoncert med tre kongelige sopraner

Hvornår:
17. januar 2020 kl. 20:00 – 21:30
2020-01-17T20:00:00+01:00
2020-01-17T21:30:00+01:00
Hvor:
Sognets Hus
Kirkestræde 6
Maribo
Pris:
Medlem 80 kr, ikke-medlem 150 kr, under 25 år gratis)

Så nåede vi endelig de brølende 20’ere, og Maribo Musikforening indleder årtiet med en nytårskoncert med ikke mindre end tre kongelige sopraner, der vil levere et sandt musikalsk festfyrværkeri af et show med alt, hvad hjertet kan begære! Hér får du smægtende opera-arier, populære operettetoner, hitsene fra musicalens verden og perler fra såvel den danske som den nordiske sangskat.

De tre er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun – og de forstår at indtage en scene! Alle har de deres gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor plus kommer vidt omkring i rækken af solistiske opgaver.

De tre Kongelige Sopraner debuterede sammen i sommeren 2003 i Tivoli og siden har de opbygget en imponerende koncertvirksomhed. De er performers med stort P og en sikker publikumssucces overalt i landet.

Det omfangsrige repertoire spænder fra Wagners prangende ”Valkyrieridt” til klassikeren over dem alle “O mio babbino caro”, fra den evigt unge “Viljalied” til Carmens uimodståelige Habanera, fra de udødelige amerikanske evergreens til vor egen Normann Andersens “Musens Sang”.

Altsammen tilsat den nødvendige dosis drama og med en sjældent set indlevelse og energi – for ikke at glemme det uundværlige glimt i øjet.

En nytårskoncert med fest og farvede kjoler!

Et medlemskab af Maribo Musikforening koster fortsat for en enkeltperson kr. 125.- pr. sæson, og kr. 200.- pr. sæson for en familie. Billetpriser til koncerterne er 80 kr. for medlemmer, 150 kr. for ikke-medlemmer og under 25 år gratis adgang. Der sælges billetter ved indgangen og der kan ikke reserveres billetter.

Billetsalget begynder en halv time inden koncerten.