Peter Abrahamsen og Annette Svåbæk i Maglebrænde Gl. Skole

Hvornår:
8. august 2019 kl. 19:30 – 22:30
2019-08-08T19:30:00+02:00
2019-08-08T22:30:00+02:00
Hvor:
Maglebrænde Gl. Skole
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
Pris:
190 kr.

En dejlig sommertradition videreføres i august ved koncerten i Maglebrænde Gamle Skole på Nordfalster:
Torsdag den 8. august serveres et fyldigt osebord med rødvin til for dem, som kommer og lytter til de to musikere og sangere Peter Abrahamsen og Annette Svåbæk.
Selv om koncerterne er kendte for at servere en ganske bestemt eftertragtet gulerodskage ved koncerterne, er kagen på denne dag erstattet af mejeriernes bedste oste og vin.

De to har kun spillet sammen ganske få gange offentligt, herunder i forbindelse med, at Annette Svåbæk medvirkede som solist med nummeret ”Markens Eventyr” på en CD, hvor Peter Abrahamsen havde sat musik til Kaj Munks digte.

Nu giver de en fælles koncert, hvor Annette spiller det første sæt og giver os et både lystigt og eftertænksomt indblik i Livets Sange. De evigt aktuelle sange synger hun i deres originale form. Det er sange af Kai Normann Andersen, PH, Sven Gyldmark, Sigfred Pedersen foruden Annettes egen musik, som er inspireret af livet på Sydhavsøerne.

Derefter følger et sæt med Peter, der synger forskellige danske digteres tekster sat i musik af ham selv, samt nogle andre danske viser, der passer ind i dette sensommermiks. Undervejs supplerer de to musikere hinanden og giver fælles numre.

Koncertgæsterne bliver i pausen beværtet med mange slags oste, frugt, brød og kiks, samt rødvin, der indgår i billetprisen. Mere end halvdelen af billetterne er allerede solgt, så man skal skynde sig, hvis man vil have plads ved dette lystige arrangement.