Den skaldede kok

Klik for at se kortet
Hvornår:
6. februar 2019 kl. 19:00 – 21:00
2019-02-06T19:00:00+01:00
2019-02-06T21:00:00+01:00
Hvor:
Sognets Hus
Klostergade 33
4930 Maribo
Danmark
Pris:
100 kr.

Foredrag med Carsten Olsen alias Den Skaldede Kok.
Olsen har flere gange ramt forsiderne på landets aviser -med sygdom, alkoholmisbrug og økonomisk kaos som overskrift. Nu løfter han sløret for, hvad der i virkeligheden skete – og hvordan han oplevede det.

Vi kommer helt ind bag kulisserne i både mod -og medgang. Der bliver ikke lagt fingre imellem, når Olsen hudløst ærligt fortæller om misbrug og fedme operationen der nær slog ham ihjel – både psykisk og fysisk. Han fortæller også om, hvordan det var at måtte sige farvel til sit hjertebarn – restauranten i Tivoli, om kampen mod sin søns psykiske sygdom – og at blive et kendt ansigt fra den ene dag til den anden. Vi kommer også til at høre om hans vilde liv, hvor der i gamle dage gerne blev delt en håndmad eller to ud.

Foredragets ordstyrer er Pia Brixved, som i sin tid skabte fænomenet, “Den Skaldede kok” – og et livslangt og usædvanligt venskab begyndte.

Velkommen til 2 timers vanvittig, underholdende og rørende foredrag med hele Danmarks Skaldede Kok. Rock ‘ n roll! Vi lover, at du vil blive underholdt ud over det sædvanlige – for hvis der er én, der har levet sit liv i overhalingsbanen, er det Olsen – Den Skaldede Kok. For som han selv siger- “hvis mit liv var en madret, ville det være den vildeste buffet!