Troen og ingen – tekst og musik af Søren Huss

Hvornår:
8. oktober 2019 kl. 19:30
2019-10-08T19:30:00+02:00
2019-10-08T19:45:00+02:00
Hvor:
Nakskov Teater
Søvej 8 4900 Nakskov
Kontakt:
Vestlollands Teaterkreds
23240765

HUSK! Skoler og institutioner tilbydes billetter til stærkt nedsatte priser.🎫

SØREN HUSS’ SORGALBUM DRAMATISERES
Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut TROEN OG INGEN er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har nu taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. TROEN OG INGEN tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb, og om at finde en vej trods alt.

KÆRLIGHEDENS PRIS
TROEN OG INGEN går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.