Unge lokale talenter fra synger og spiller i Stubbekøbing Kirke

Hvornår:
25. juni 2019 kl. 19:00 – 20:30
2019-06-25T19:00:00+02:00
2019-06-25T20:30:00+02:00
Hvor:
Stubbekøbing Kirke
Torvet 5
4850 Stubbekøbing
Danmark
Pris:
Gratis

Laura Marqvorsen har i den sidte tid imponeret med både sang og skuespil i Sprøjtehusteaterets opsætning af ” One Shot of history”

Hendes naturlige scenetalent og ubesværede lyse stemme gør hende perfekt i rollen som Susie. Laura har tidligere medvirket i Musicalen “Rent” og i en årrække sunget i Sakskøbing Kirkes Pigekor. Til daglig går Laura på Katedralskolen i Nykøbing, hvorfra hun bliver student i år.

Ingrid Melbye spiller klaver og har flere gange tidligere spillet til talentaftner i Stubbekøbing. Hun har enkelte gange også vikarieret som organist i kirken. Ingrid Akkompagnerer Laura i sangen “Childhood”

Astrid Sofie Nielsen spiller fagot og går nu 3. år på MGK. Astrid viste sig tidligt som et stort talent på sit instrument og kom hurtig ud at spille i orkester. Hun har bl.a. vikarieret i DUEN, det tidligere Danmarks Radios Ungdomsorkester.

I det tidlige forår gik Astrid til optagelsesprøve på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og blev optaget!  Astrid har tidligere spillet i Stubbekøbing Kirke ved vores talentaftener, og har heldigvis sagt ja til at komme igen.

Isabel Brogaard Pedersen har også tidligere gæstet Stubbekøbing Kirke. Isabel viste hurtig sin store musikalitet ved allerede som 11-årig at synge sig til tops og vinde Voice Junior 2015. Isabel har lige siden sunget i rigtig mange forskellige sammenhænge, senest i “Mulan” på Nørregadeteateret. Isabels stemme udvikler sig hele tiden og er nu nået til et langt mere modent, varmt udtryk.

Karl Schollain Birckner spiller tværfløjte, er 16 år og går i skole i Vordingborg. Karl er lige blevet optaget på MGK Sjælland hvor han starter efter sommerferien.