Velsmurt

Klik for at se kortet
Hvornår:
17. januar 2019 kl. 18:30 – 20:45
2019-01-17T18:30:00+01:00
2019-01-17T20:45:00+01:00
Hvor:
Nakskov Bibliotek
Søvej 8
4900 Nakskov
Danmark
Pris:
120 kr.

Foredrag ved ernæringsekspert og forfatter Martin Kreutzer.

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning.

Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i sin aktuelle bog ”Velsmurt” og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter ernæringsekspert Martin Kreutzer sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.