Vinterjazz med Hess-Winter-Huntley

Klik for at se kortet
Hvornår:
22. februar 2019 kl. 19:00 – 21:00
2019-02-22T19:00:00+01:00
2019-02-22T21:00:00+01:00
Hvor:
Horbelev Kirke
Bønnetvej 1
4871 Horbelev
Danmark

Emil Hess (Danmark) saxofon Niklas Winter (Finland) guitar Rich Huntley (USA) trommer De tre musikere har i forskellige konstellationer spillet og turneret sammen i mange år og har et lang musikalsk og personligt venskab og derfor en speciel indbyrdes forståelse som er en fordel når det drejer sig og kunsten at spille improviseret åben og lydhør jazzmusik.
I 2017 dannede de trioén Hess Winter Huntley hvor som i de spillede en række koncerter i Japan, Danmark og Finland. I forbindelse med Vinterjazz 2018 var der nye koncerter og de indspillede materialet til deres nye CD YOU.
Gruppens repertoire er kompositioner af Hess og Winter samt udvalgte standard melodier.
Alle musikere, har mange hver for sig og sammen mange jazz meriter på CVét: turneer over det meste af verden, mange Cd-udgivelser og spændende projekter, bla. samarbejder med Kenny Wheeler, Mulgrew Miller, Lars Jansson.
Emil Hess og Niklas Winter har spillet sammen siden 1992 , hvor Winter og Hess begge studerede ved Berklee College of Music.
Hess & Winter har sammen udgivet tre CDer med Scandinavian Jazz Quartet og spillet mange koncerter i ind og udland.
Emil Hess og Richard Huntley har spillet sammen siden 1996, hvor Emil Hess boede i New York. Siden da har Emil Hess været i NYC mange gange for både at give koncerter og indspillet flere cdér. The Great Bridge, Skovens Nat og New York/Copenhagen. De har turneret i Danmark, Ungarn og USA, hvor de bl.a. har spillet flere gange på det berømte spillested Knitting Factory i New York.
Musikken kan beskrives som nutidig nordisk jazz med et ”touch” af New York.