Om Lolland-Falster Kalenderen

Hvad og hvem er Lolland-Falster Kalenderen?

Lolland-Falster Kalenderen er en kalender for Lolland-Falster og kun Lolland-Falster. Den er helt uafhængig, opfundet, drevet og personligt ejet af Freya Anduin, som har været avisredaktør i flere år. “Jeg har brugt lang tid på at finde et system, som netop ér en kalender, dvs. til at overskue. Der sker så meget på LF,  og jeg vil gerne skabe et samlende punkt, hvor man let og hurtigt kan se, hvad der sker hvornår.

Kalenderen er en direkte en hjælp til både arrangører og annoncører. Man kan se frem i tid, hvornår der måske er trængsel på nogle ugedage og vælge at lægge sin event en anden dag eller en anden weekend, og som annoncør er det let at se, hvornår man måske skal sørge for lidt ekstra stole udenfor, og det kan betale sig at minde folk om, at det er en god ide at bestille bord.

Min mission er ret enkel – at få folk og fornøjelser til at finde hinanden. Her sker så mange ting, og de skal være til at finde, så folk kan komme hjemmefra og ud at møde hinanden og lave noget sjovt og lære noget nyt.”

Heldigvis er der ikke pladsproblemer på en hjemmeside, og man kan søge på både kategorier og ’tags’ og fritekst, hvis der er noget bestemt, man leder efter, men måske ikke helt kan huske hvad hedder, eller hvornår det er. Alt er til at finde. Og man kan endda selv bestemme, hvordan man vil se kalenderen – en dag, en uge, en måned, en liste, en opslagstavle… den slags frihed kan jeg godt lide, og det betyder også, at man får noget læsevenligt, hvis man kigger via mobilen – for der kan man også selv vælge hvordan.

Man kan kun få opslag på kalenderen ved at maile til info @ lf-kalenderen.dk

 

Freya Anduin ©