Gem APP

Hvis du plejer at bruge kalenderen på telefon eller tablet, så kan du bogmærke kalenderen i din browser. Vælg først din favoritvisning, hvis den ikke er ‘streaming’ og bogmærk siden (klik på stjernen). Derefter kan du ’tilføje til startskærm’ – og så har du også en app . Den vil altid vise siden med den visning, du valgte til bogmærket. (Ikke alle browsere og telefoner ser ens ud).

ELLER

klik på menuen og vælg ‘side’: og vælg ’tilføj genvej til side’   . Så gemmes der et link sammen med de øvrige apps på telefonen.

 

Kalenderen hedder både lf-kalenderen.dk og lfkalenderen.dk (ud i et), så man ikke skal lede efter bindestregen på telefonen. Du kan skrive navnet i browseren eller hente linket direkte med QR-koden nedenfor.

 

Vejledning – visninger

Du kan vælge  visningstype med   så du kan vælge mellem måned, uge, dag, liste, streaming eller opslagstavle.

Du kan vælge at sortere efter kategori  eller efter tags , og du kan søge med direkte på ord eller navne og hurtigt finde det, du leder efter.

På PC vises ‘måned’ som start – på telefon som ‘streaming’ liste.

Du kan nøjes med at mouse over for at se, hvad der gemmer sig bag en titel – og klikke, hvis du vil læse mere. Du kan også gå direkte til billetbestilling, når der er et link.

Print

Hvis du har brug for at printe, så vælge ‘liste’ – den kan printes.