Widgets til egen hjemmeside

Det er muligt at få en widget til sin egen hjemmeside (virker på alle slags hjemmesider) og virker på mobile enheder uanset den side, den er placeret på.

I kan få en lille widget med ’kommende begivenheder’ til f.eks. visning i et sidepanel.

Eller I kan få en fuld kalender, som den der vises på forsiden, herunder mulighed for at skifte visning (måned, uge, opslagstavle, liste). Man vælger selv, hvilken visningstyper, der skal startes med.

Det er muligt at købe en widget, som alene indeholder egne begivenheder med link i bund/side til hele kalenderen. Her kan du også selv vælge, hvilken visningstype, den skal starte med.

Det er muligt at købe en kalender, som kun indeholder en bestemt kategori eller et bestemt tag, som linker til hele kalenderen. Her kan du også selv vælge, hvilken visningstype, den skal starte med.

Og naturligvis muligt at få en widget, som viser hele kalenderen.

En widget er en type link, der viser indholdet på ens egen side, så det ser ud som om, det er en del af siden, men hvor indholdet ligger et andet sted og opdateres der. Der er derfor intet vedligehold. En widget kan også flyttes til et andet sted på ens hjemmeside, uden det har betydning for indholdet.

 

Ring til Freya Anduin på tlf. 42 33 93 00 eller skriv til   info @ lf-kalenderen.dk.

Widgets, som viser alle kommende begivenheder eller hele kalenderen er som udgangspunkt gratis (der forekommer få undtagelser). Ring og få en pris på en specialtilpasset widget.

 

Læs om annoncemuligheder.

 

Disclaimer

LF-Kalenderen er ikke ansvarlig for oplysninger om arrangementer, herunder om aflysninger, fejl i datoer, priser, åbningstider, oplysninger om underholdning osv. Dette ansvar ligger hos arrangørerne. Hvis du opdager en fejl, kontakt venligst info @ lf-kalenderen.dk ,  så den kan blive rettet.